Meditacija Za Jačanje Aure

 

Ova meditacija je odlična za dodatnu energiju kada se redovno radi. Prilično je moćna i vremenom jača. Ova meditacija se takođe može raditi i napolju; uvlačeći energiju od Sunca. Ovo ozbiljno pojačava energiju.

1. Uđi u stanje transa, što dublje to bolje i počni čisteći tvoju auru i čakre.

2. Šest puta udahni energiju, vizualizovajući blistavu belo-zlatnu svetlost koja okružuje tvoju čitavu glavu, spolja i iznutra, do vrata. Onda se opusti i koncentriši na osećaj i vizualizuj ovu energiju na oko pet minuta. Ovo se može raditi dok se sluša muzika jer pomaže oko tajminga. Nakon ovoga, udiši energiju i napuni krunu, treće oko i šestu čakru iza trećeg oka vizualizujući još sjajnije svetlo na svakoj od ovih čakri.

3. Sada premesti na vrat i učini isto. Šest puta udahni energiju i napuni grlenu čakru.

4. Pomeri do ramena i napuni ih kao što si radio sa drugim čakrama, udišući šest puta energiju i zatim opuštajući i koncentrišući se nad njom na pet minuta.
Postoje manje čakre u svim zglobovima. Pomeri do svojih ruku i učini isto sa laktovima, zatim ručnim zglobovima. Laktovi i ručni zglobovi sadrže manje čakre takođe i punjenjem se jačaju; otvaraš sebe za bolji protok energije. Sada pomeri do svojih šaka i vizualizuj belo-zlatne energetkse kugle u svojim dlanovima. Koncentriši se nekoliko minuta i opusti nad ovom sjajnom svetlošću što ti osvetljava ruke i šake.

5. Sada, pomeri do trupa, učini isto, i napuni svoju srčanu, solarnu, seksualnu i korenu čakru sa blistavom energijom. Koncentriši se nekoliko minuta na ovo.

6. Pomeri do kukova i napuni čakre u kukovima sa energijom zatim butine i kolena. Kolena takođe sadrže manje čakre. Pomeri do svojih zglobova, napuni čakre tu pa zatim pređi na stopala. Vizualizuj dve kugle blistave belo-zlatne svetlosti pod svojim stopalima, kao što si učinio sa šakama.

 

Ova vežba ne bi trebalo da se radi pred spavanje jer može da te održi budnim.

Za isceljivanje, nakon završetka gore opisanog, samo se koncentriši i postavi svetlo/energiju na nezdravi deo tela na 10-15 minuta. Ako radiš bilo kakvo isceljivanje, moraš raditi svaki dan i nikada ne preskači ni jedan dan inače napredak može propasti.

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

home